Kultura

Udruženje “Baton” organizovalo promociju romana “Na vodi” Hajrudina Delića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostoru staklene bašte caffe slastičarne  „Snack point“ u Zenici, Udruženje  Baton Zenica organizovalo je četvrtu po redu ovogodišnju promociju knjige tj. romana pod nazivom  “NA VODI“ autora  Hajrudina  Delića. Autor romana porijeklom je iz Brčkog i sam je doživio sudbinu zatočeništva u tri brčanska  logora, tako da autor fabulu postavlja u ovom gradu a tretira period prije i poslije  Agresije na  Republiku Bosnu i Hercegovinu.

Na promociji romana su osim autora  govorile i dvije profesorice književnosti i to Emsada Mucić iz  Zenice i Ćama Vranac iz Visokog. Kapaciteti caffe  slastičarne „Snack point“ u TC Džananovići nisu bili dovoljni da  prime sve  zainteresovane posjetioce,  a Udruženje  „Baton“ Zenica već priprema  narednu tribinu kada  će obilježiti godinu dana od preseljenja  na  ahiret zeničkog patriote, gazije i komandanta Hase  Ribe.

PRESS KPS  „Baton“ Zenica Amila  Ismić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno