Zenica

Udruženja građana za borbu protiv šećerne bolesti Zenica: projekat nabavke trakica i aparata za članove

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Udruženja građana za borbu protiv šećerne Zenica: projekat nabavke trakica i aparata za članove – Svim članovima Udruženja građana za borbu protiv šećerne ZENICA- gradsko udruženje:
Obavještavamo članove udruženja da je Upravni odbor uspio realizovati projekat i obezbjediti sredstva za nabavku trakica i aparata za sve članove u 2021.godini.
Ovim putem pozivam članstvo da izmire svoje obaveze članarine za 2021.godinu i da u prostorijama udruženja preuzmu zamjenske aparate i 50 komada traka za ovu godinu.
Udruzenje  radi srijedom i subotim od 10 do 12 sati.
Lijepo vas molim da se pridržavate preventivnih propisanih mjera koje se tiču COVID 19, nosite maske i držite propisane distance, radi vaše i naše sigurnosti.
Isto tako, lijepo vas molim da poštujete uposlenike udruženja, LAMIJU DIVOŠ I MUAMERA ČIČKA, i da istima olakšate rad podjele trakica i aparata u udruženju,na adresi Sarajevska 81,kod Vladimir Nazor škole u Zenici.
Također, naše udruzenje je u saradnji sa Savezom udruženja dijabetičara ZDK uspjelo obezbjediti mjerenje tromjesečnog šećera,odnosno HbA1c za 150 naših članova, gdje će slabo regulisani,šećer preko 7,2 mmol i pacijenti imati pregled dijabetologa u sklopu provođenja projekta ove vrste.
O ovoj akciji tromjesečnog šećera bit ćete obavješteni prilikom preuzimanja trakica i aparata u udruženju.
Želim vam svima dobro zdravlje u ime Upravnog odbora.
Haris Delić, predsjednik UO


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno