Zločini

U Zenici uhapšen muškarac koji se sumnjiči za ubistvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici uhapšen muškarac koji se sumnjiči za ubistvo – Zeničanin H. H. uhapšen je u večerašnjoj akciji policije zbog sumnje da se dovodi u vezu sa sinoćnjom upotrebom oružja u kojoj je uslijed zadobijenih povreda preminuo Zeničanin J. H, saznaje klix.ba.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona večeras u 20 sati na Glavnoj gradskoj magistrali pretresli su vozilo te uhapsili Zeničanina H. H. (33) zbog sumnje da je pucao u J. H. koji je sinoć preminuo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Podsjetimo, sve se odigralo u zeničkom naselju Jalija oko 20:30 sati kada je nepoznata osoba ispalila nekoliko metaka, a J. H. je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica s teškim tjelesnim povredama.

Preminuo je oko 23 sati uslijed zadobijenih povreda, a policija je do kasno u noć obavljala uviđaj uz nadzor tužioca Kantonalnog tužilaštva ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno