Zločini

Novi incidenti u Zenici: Ranjen u blizini bazena u Babinoj rijeci, na Odmutu motociklista povrijeđen nakon sudara s policijom

Zeničanin H. Č. ranjen je u noge nakon više hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja u ponedjeljak iza 23,10 sati, u zeničkom naselju Babina rijeka.

Pucnjava se dogodila na platou blizu zeničkih bazena, a stanje ranjenog još nije poznato, kao ni vrsta oružja koja je upotrijebljena, te koliko je hitaca ispaljeno.

Večeras je zenička policija privela jednu osobu, koja se dovodi u vezu sa ranijom pucnjavom, u kojoj je poginuo jedan naš sugrađanin.

Oko 23 sata dogodio se još jedan incident, a prema prvim informacijama na Odmutu, kod drugog solitera, je motociklist povrijeđen, nakon što je došlo do sudara između njega i policijskog vozila. Više informacija i o ovom događaju vjerovatno će biti poznato ujutro. Nije poznat identitet povrijeđenog, kao ni stepen povreda. (foto Babina rijeka – čitalac, Odmut:  D.K.)

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem