Zenica

U Zenici predstavljen Budžet za građane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici je danas predstavljena brošura “Budžet za građane”, svojevrstan vodič kroz planove gradske uprave, prihode i utrošak novca, kao i realizaciju ciljeva gradske administracije.  
“Želimo da se građani Zenice u što većem broju uključe u donošenje odluka na lokalnom nivou, a dostupnost informacija o gradskom budžetu to će im olakšati”, izjavio je gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović.
Brošura, koju građani mogu preuzeti u svim javnim preduzećima, ustanovama, institucijama, mjesnim zajednicama i šalter salama, nastala je uz podršku Razvojne agencije “Eda” i Fonda Otvoreno društvo BiH.  Današnja prezentacija, kojoj su prisustvovali predstavnici zeničkih mjesnih zajednica, organizacija civilnog društva i pojedinci, organizovana je u svrhu povećanja transparentnosti i efikasnijeg rada gradske uprave. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno