Biznis

U Zenici otvorena podružnica Central osiguranja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici otvorena podružnica Central osiguranja d.d.. Adresa Aska Borića 23 Tel 032-972-475 – Central osiguranje d.d. djeluje u sastavu Grupe Centar koja predstavlja jedan od najdinamičnijih poslovnih sustava u Bosni i Hercegovini, a našu referentnost čine naši visokokvalificirani i stručni uposlenici, duboko promišljena razvojna strategija, fleksibilnost u radu i prilagodba potrebama korisnika naših usluga, iznimno dobra financijska stabilnost, što rezultira iznimno dobrim poslovanjem i zadovoljnim klijentima.

img_0021Central osiguranje d.d. sa svojim osiguranicima stvara dugoročan i personaliziran poslovni odnos na način da je njihova osobna ili financijska sigurnost u fokusu našeg djelovanja. Isto tako, osigurali smo najpovoljnije uvjete za sve vidove osiguranja za velike korporativne klijente te sa posebnom pažnjom pristupamo malim i srednjim poduzetnicima kroz razrađene modele pogodnosti prilikom zaključivanja ugovora o osiguranju.

Kako bi osigurali zadovoljstvo postojećih korisnika i stalan priliv novih, što je osnova za kontinuiran rast i razvoj osiguravajućeg društva, mi smo se opredijelili na stalan rad na kvaliteti proizvoda i usluga koje nudimo osiguranicima, brzom rješavanju njihovih odštetnih zahtjeva, vrhunskoj organizacijskoj strukturi uposlenih koja je spremna odgovoriti potrebama osiguranika. Isto tako, inzistiranjem na poslovnim procesima i procedurama prema najvišim standardima, etičnosti i kulturi u poslovanju te dobrom razumijevanju tržišnih zakonitosti, postigli smo da su nas klijenti prepoznali kao jakog i pouzdanog partnera.

Spojeni povjerenjem

Novi standard u procesu obrade odštetnih zahtjeva

img_0022Prometne nesreće su naša svakodnevnica. Central osiguranje, imajući u cilju olakšati i ubrzati proces rješavanja šteta je uvelo novi standard u procesu obrade odštetnih zahtjeva. Šteta se isplaćuje u roku od 48 sati od dana kad je likvidirana, odnosno kad je klijent potpisao dokument o visini štete.

Zašto Central osiguranje?

Vodeći brigu o osiguranicima i njihovoj sigurnosti, a svjesni činjenice kako trebaju biti osigurani 24 sata tijekom 365 dana u godini, za sve svoje klijente koji zaključe policu autoodgovornosti uvodimo potpuno besplatnu službu pomoći na cestama u BiH i Europi, dostupnu 24 sata svih 365 dana u godini. Usluga „CGA – Central Global Assitance“ u slučajevima kvara vozila ili prometne nezgode pruža svim klijentima osjećaj sigurnosti uz Central osiguranje.

Na kraju dolazimo do činjenice kako imamo odlične, stabilne i sigurne proizvode, vrlo konkurentne, kako cijenom tako i razinom pruženih usluga, što su klijenti jasno prepoznali, omogućujući nam time izvrsne poslovne rezultate.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno