Zenica

U Zenici održana radionica Erasmus+ sport

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 23.02.2023. godine ured Prorektora za međunarodnu suradnju i osiguranje kvaliteta organizirao je radionicu sa ciljanom tematikom prijave projektnih aplikacija za otvoreni poziv Erasmus+ Sport.

Voditelj i predavač radionice bio je gdin Suad Muhibić direktor Erasmus ureda za Bosnu i Hercegovinu a moderator je bio doc. dr. sc. Mirza Oruč.

Predstavnici studijskog programa Tjelesni odgoj i sport kao i predstavnici sportskih kolektiva, te nadležnih institucija imali su priliku dobiti dodatne i veoma vrijedne informacije o ovom pozivu za apliciranje.  Fokus je bio na projektima Capacity building in field of sport kao i Cooperation partnership za koje je poziv otvoren  do 22.03.2023. godine.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti suradnje sa  Erasmus uredom za Bosnu i Hercegovinu, a identična radionica je organizirana i za projekte Capacity building in field of high education.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno