Košarka

U Zenici održan Predsezonski seminar službenih osoba na Prvenstvu BIH, A1 i A2 ligama KSBiH

U organizaciji Sudijske komisije kantonalnih i regionalnih košarkaških saveza u okviru KSBIH, 21. i 22. septembra u Hotelu Zenica u Zenici je održan Predsezonski seminar službenih osoba angažovanih na Prvenstvu Bosne i Hercegovine, A1 i A2 ligama KSBiH.

Seminaru koji je sadržavao predavanja i testiranja (fizičke pripremljenosti za sudije te poznavanja Pravila igre i Propozicija takmičenja), prisustvovalo je blizu 100 učesnika.

Predavanja službenim licima su održali Hasan Bajgorić (Fizička priprema košarkaških sudija), prof. dr. Damir Ahmić (Liderstvo u sportu), Nermin Nikšić (Osnove 3PO) i Seid Nožinović (Ponašanje i komunikacija između sudija i trenera).

Komisiju za provedbu seminara činili su: Medin Duškaj (predsjednik), te članovi Nadir Koredžija, Jadran Lasetović, Mirza Hatibović, Nermin Kasumović i Dženan Hasić.

rkstuzla.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem