Zenica

u Zenici održan okrugli sto “Kuda ide sport?”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer je na Filozofskom fakultetu Zenica održan Okrugli sto pod nazivom “Kuda ide sport?” u organizaciji Filozofskog fakulteta Zenica i Sportskog saveza Grada Zenice. Učesnici su bili lokalni prominentni sportski radnici, stručnjaci i predstavnici svih sportskih kolektiva koji gravitiraju Sportskom savezu Grada Zenice.

Upriličeno je potpisivanje sporazuma o saradnji između Filozofskog fakulteta u Zenici i Sportskog saveza Grada Zenice. Sporazum su potpisali dekanesa Filozofskog fakulteta prof.dr. Alica Arnaut i gospodin Dženan Dedić predsjednik Sportskog saveza Grada Zenice.

Osnovne teme Okruglog stola bile su:

1. Ekonomski aspekti sporta
2. Zdravstveni aspekti sporta
3. Odgojno-obrazovni aspekti sporta
4. Stanje sporta u gradu

Također, tematizirano je i promoviranje aktivnosti koje se poduzimaju u cilju popravljanja lošeg stanja sporta u Zenici, te neadekvatnoj legislativi koju treba modernizirati uz podršku javnog mnijenja kako bi se kreirali zakoni koji su na nivou modernih demokratskih društava.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno