Zenica

U VLADI ZDK UPRILIČEN PRIJEM ZA UPRAVU I IGRAČE KSO ZENICA 92

zdk.ba
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijem za upravu i igrače Kluba sjedeće odbojke “Zenica 92”, osvajače prvog mjesta u sjedećoj odbojci na nedavno održanim Međunarodnim igrama osoba sa invaliditetom “Beograd open 2019”, upriličen je danas u Vladi Zeničko-dobojskog kantona. Osvajače zlata i pehara drugu godinu zaredom primili su premijer Mirza Ganić, ministar za boračka pitanja Fahrudin Čolaković i ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Spahija Kozlić.

“Čestitam vam sve naslove koje ste dosad osvojili i hvala vam što u najboljem svjetlu predstavljate ZDK i BiH. Kada rehabilitacija i druženje, koji su glavni ciljevi, donesu vrhunske rezultate, onda smo sigurni da smo na pravom putu. Zbog toga ćemo nastaviti pružati podršku vama i vašem klubu, kao i drugim uspješnim klubovima i sportistima koji postižu zapažene rezultate, posebno na međunarodnim takmičenjima”, kazao je premijer Ganić, najavši da će Vlada ovom klubu odobriti i adekvatnu novčanu nagradu.

Klub “Zenica 92” postoji 25 godina i jedan je od najtrofejnijih sportskih kolektiva u Zenici i BiH, a dobitnik je i Plakete Zenice.

Gosti su se zahvalili na prijemu kao i za kontinuiranu podršku Vlade i Ministarstva za boračka pitanja ZDK.

Press služba ZDK

zdk.ba


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno