Nesreće

U udesu kod Zenice poginula jedna osoba, gužve u mjestu Donja Vraca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U udesu kod Zenice poginula jedna osoba, gužve u mjestu Donja Vraca- Jedna osoba je stradala u saobraćajnoj nesreći kod Zenice u kojoj je učestvovalo jedno vozilo.

Iz operativnog centra Ministarstva Zeničko-dobojskog kantona došlo je do saobraćajne nesreće sinoć u 3:00 sata u mjestu Donja Vraca, u Zenici.

U nesreći je učestvovalo putničko motorno vozilo marke Mercedes kojim je upravljalo lice inicijala B.A. (1990. godište), a s njim su bili putnici B.M. (1994.), D.D. (1989.) i S.E. (1999), svi iz Zenice

U 3:30 ujutru konstatovana je smrt kod osobe inicijala B.M. koje je podleglo ranama u Kantonalnoj bolnici Zenica usljed povreda nastalih u saobraćajnoj nesreći.

Na magistralnom putu M-17 Zenica – Žepče u mjestu Donja Vraca su velike gužve. Pripadnici policije vrše uviđaj pod nadzorom tužilaštva.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno