Zenica

U toku pripreme za “BEACH VOLLEYBALL ZENICA” na Gradskim bazenima

U toku pripreme za “BEACH VOLLEYBALL ZENICA” na Gradskim bazenima -Naša vrijedna ekipa užurbano radi, od ranog jutra skupila se dobro znana ekipa vrijednih „BLOCK OUT MOMAKA ” i krenula s pripremama.
Svatko radi svoj dio posla, nema potrebe posebno raspoređivati. Bitno nam je da se posao dobro odradi, da se zabavimo i dobro ugostimo naše prijatelje i posjetitelje. Sve posjetitelje u subotu osmog i nedjelju devetog augusta na Gradskim Bazenima Zenica očekuje “Beach Volleyball Zenica” sportsko-zabavni spektakl u organizaciji OK BLOCK OUT Zenica koji nudi gledateljima osim vrhunskih odbojkaških mečeva na pijesku, razne sadržaje na Gradskim Bazenima Zenica koji okružuje teren.
Vrhunski mečevi, sasvim posebno navijanje jer sve je toliko blizu da gledatelji imaju osjećaj direktnog sudjelovanja, odlična organizacija, zagarantiran užitak u sportu i odlična zabava – ne propustite Beach Volleyball Zenica 2020. od 8. do 9. augusta.
#beachvolleyballzenica #bvzenica #zenicablog #zenitba #askHaris
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem