Zenica

FOTO: ZEDA održala kreativnu radionicu “Tehnike dekupaža”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: ZEDA održala kreativnu radionicu “Tehnike dekupaža” – Projekat „Budi kreativan i TI“ u vrelim ljetnim danima nastavlja realizaciju kreativnih radionica pa je ZEDA danas, realizovala radionicu pod nazivom „TEHNIKE DEKUPAŽA“.

Kao i uvijek, veliko interesovanje za učenje tehnika dekupaža bilo je i ovaj put. Odlična radna atmosfera, dobra zabava, sjajno raspoloženje uz puno boja, salveta, ljepila, lakova, mašte i kreativnosti, rezultirali su krasnim konačnim proizvodima.

Na fotografijama ćete vidjeti prve dekupaž radove današnjih učesnika.

Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Sponzor ove radionice bio je FEDI  https://fedi.ba/ d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby  programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na današnjoj radionici, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku, da nam na Facebook Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko dekupaž postane vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga pretvorite u biznis.

Danas hobi, sutra posao!

Mogu drugi, zašto ne i ti?!

Uskoro slijedi nova kreativna radionica.

Prati, prijavi se, učestvuj!

“Budi kreativan i ti!” 😊

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno