Ostali sportovi

U subotu takmičenje u latinoameričkim plesovima

U subotu takmičenje u latinoameričkim plesovima
U subotu takmičenje u latinoameričkim plesovima
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu takmičenje u latinoameričkim plesovima- U organizaciji Plesnog modnog studija Shadows, Zenica će biti domaćin Državnog prvenstva u latinoameričkim plesovima koje je na programu u subotu, 14. maja, u Gradskoj areni sa početkom u 11 sati.

Kako je istakao na današnjoj konferenciji za medije Semir Šerić, direktor PMK Shadows, radi se o trećoj organizaciji prvenstva u protekle četiri godine.

– To je najbolji pokazatelj o našem rejtingu u Plesnom savezu BiH, koji su nas ocijenili kao odlične organizatore. Želim naglasiti kako posjetioce u subotu pored državnog prvenstva, očekuje i bodovni turnir u standardnim i latinoameričkim plesovima sa međunarodnim učešćem te takmičenje latino formacija školske lige, solo plesa i latino showa – pojasnio je Šerić.

Učešće je zauzelo 12 klubova iz BiH koji sudjeluju u državnom prvenstvu te dva kluba iz Hrvatske koji se takmiče na bodovnom turniru, odnosno, preko 450 takmičara.

– Bit će to istinski dan plesa, uvjeren sam kako će svako naći neki dio koji će ga zainteresovati i da će publika uživati u ovom događaju – rekao je Šerić, naglašavajući kako u proteklih 23 godine rada nemaj podršku kakvu zaslužuju u vidu sponzorstva i podrške za uspješan rad.

direktno.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno