Rukomet

U subotu RK Čelik – RK Krivaja u 18 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu RK Čelik – RK Krivaja u 18 sati – Uokviru 20.kola Prve rukometne lige Federacije BIH-grupa Sjever, rukometaši Čelika će biti domaćini ekipi RK Krivaja iz Zavidovića. Utakmica je na rasporedu u subotu 28.aprila u Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici sa početkom u 18 sati.

Za mladi tim trenera Seldina Rizvanovića ovaj kantonalni derbi je veliko iskušenje. Gosti iz Zavidovića u ovom trenutku imaju kvalitetniji tim i favoriti su u subotnjem meču. Na drugoj strani za podmlađeni tim Čelika je prilika da pred domaćom publikom pokažu svoj talenat. Prema najavama trenera Rizvanovića u tim se, nakon sanirane povrede, vraća Faris Mrako, a povratak na parket najavio je i iskusni Aldin Begagić. Utakmice Čelika i Krivaje uvijek su nosile epitet derbija bez obzira na plasman na tabeli.

Inače, do kraja prvenstva RK Čelik još očekuju dueli na domaćem parketu sa Krivajom i Lukavcom i gostovanje kod Slobode Solane u Tuzli.

 

Parovi 20.kola:

Čelik – Krivaja

Gračanica – Konjuh 2

Krajina – Sana 7

Bosna TS – Gradačac

Lukavac – Sloboda Solana

(Slobodna je ekipa Žepča)

 

Tabela:

 

E.Imamović

Foto arhiva

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno