Ostali sportovi

U subotu počinje Tefal Street Football 2022- Takmičenje osnovaca u uličnom fudbalu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„Tefal Street Football 2019“, deveti turnir u malom fudbalu/nogometu za osnovce počinje u subotu, 28.05.2022. godine, ispred BBI Centra. Organizator ovog tradicionalnog takmičenja je marketinga agencija B40. Timovi se sastoje od 4 igrača na terenu i 3 zamjene, a biće podijeljeni u 3 konkurencije: do 5. razreda, do 7. razred, i do 9. razreda osnovne škole. Za ovu priliku, ispred BBI Centra biće postavljen montažni fudbalski teren 24 x 12 metara sa tribinama, „Telemach arena“.

“Nakon pauze od dvije godine, zbog pandemije, ponovo se vraćamo organizovanju takmičenja za djecu. Želim se zahvaliti našim partnerima, koji su nam pomogli da ponovo djeci omogućimo ovaj sadržaj, i da nastavimo ostvarivati naš cilj da uključimo što više djece u sportske aktivnosti. U proteklih osam izdanja, na ovom takmičenju učestvovalo je oko 4.000 djece, a na svim našim događajima za djecu godišnje učestvuje više od 1.400 djece. Pozivamo Vaše čitaoce da dođu ispred BBI Centra i pogledaju interesantne fudbalske mečeve na „Telemach areni“  i  ostale sadržaje koje smo pripremili” – izjavio je organizator takmičenja Gorjan Bilalagić.

Učešće ekipa je besplatno, a svi učesnici su osigurani kod Triglav osiguranja. Najbolje tri ekipe u sve tri konkurencije će osvojiti pehare, diplome i nagrade sponzora. Projekat podržali: Tefal, Telemach, Zentiva, Volkswagen, Sika BH, Triglav osiguranje, RedStar Sport, BBI Centar, Knap studio, i Oxygen.

Svi posjetioci takmičenja, pored zanimljivih mečeva, će imati priliku da se odmore u Telemach zoni uz surfanje sa najvećim brzinama interneta, rehidriraju sa Zentiva ORS,  pogledaju sportsku opremu koju nudi RedStar Sport. Najbolje ekipe će osvojiti nagrade, koje su obezbijedili SEB group, Telemach, Zentiva, Red StarSport, VW i Triglav osiguranje.

Raspored mečeva prvog dana takmičenja, kao i sve ostale inforamacije, možete preuzeti na Facebook i web stranicama takmičenja: www.b40.ba/streetfootball i https://www.facebook.com/B40StreetFootball/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno