Košarka

U srijedu u Areni KŽK Čelik – ŽKK Mladi Krajišnik, polufinalna utakmica juniorki bh. prvenstva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U srijedu u Areni KŽK Čelik – ŽKK Mladi Krajišnik, polufinalna utakmica juniorki bh. prvenstva – Košarkaški ženski klub (KŽK) Čelik dobio je organizaciju polufinala državnog prvenstva u košarci za juniorke. Pored domaćina, KŽK Čelik, na istom su trebali da učestvuju i ekipe ŽKK Mladi Krajišnik iz Banja Luke i ŽKK Brotnjo iz Čitluka, a utakmice su trebale biti odigrane proteklog vikenda.

O tome smo javili na linku:

https://www.zenicablog.com/ovog-vikenda-kzk-celik-domacin-polufinala-juniorskog-prvenstva-bih/.

Međutim, zbog odustajanja ekipe Brotnja Čitluk od polufinala turnira Državnog prvenstva BiH za juniorke ostale su ekipe KŽK Čelik i Mladi Krajišnik, koje će u srijedu 22.maja 2019.godine odigrati jednu utakmicu

za plasman na finale Državnog prvenstva.

Utakmica KŽK Čelik –ŽKK Mladi Krajišnik na rasporedu je ove srijede od 18 sati u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici.

Pobjednik iz ovog susreta ide na finale bh. prvenstva za juniorke, na koje su se već plasirali ŽKK Leotar iz Trebinja i ŽKK Orlovi iz Banja Luke, bori se za titulu i siguran je osvajač jedne medalje na bh. prvenstvu.

Inače, juniorke KŽK Čelik su aktuelne prvakinje F BIH SISTEMA „A“, te sa punim pravom idu u borbu za medalje, kažu u KŽK Čelik.

E.Imamović

Foto KŽK Čelik

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno