Nogomet

U srijedu polufinale seniorskog Kupa ZDK, NK Fortuna – FK Rudar Breza

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U srijedu polufinale seniorskog Kupa ZDK, NK Fortuna – FK Rudar Breza – U srijedu, 19.8.2020.godine u 17:00 sati na Kamberovića polju u Zenici, zenička NK “Fortuna” ugostit će ekipu FK Rudar iz Breze, uokviru polufinala seniorskog Kupa ZDK, sezona 2020/2021.

Nakon velike pobjede nad bivšim Premijerligašem i gradskin rivalom Čelikom i eliminacije istog, u četvrtfinalu Kupa ZDK, u prošlu srijedu, pred zeničkom Fortunom je novo iskušenje, brezanski Rudar, član Druge lige FBiH, grupa Centar.

Utakmica će se igrati na „B“ terenu sa vještačkom travom na Kamberovića polju.

Za ovu utakmicu delegirane su sudije: Edib Sikira (Zenica), glavni sudija, pomoćnici, A1 Benjamin Hekić (Kakanj), A2 Elman Čolak (Zenica), delegat će biti Amel Nalić iz Žepča.

Ekipa NK Stupčanica iz Olova se direktno plasirala u finale, nakon visoke pobjede od 6:0 u četvrtfinalu Kupa ZDK nad visočkom Bosnom u Olovu.

Prema odlukama Kriznog štaba i Nogometnog saveza, utakmica se igra bez prisustva gledalaca.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno