Nogomet

NK Čelik: Znamo da nismo sami, u subotu počinje naša nova priča – online prodaja ulaznica za pomoć Čeliku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
NK Čelik: Znamo da nismo sami, u subotu počinje naša nova priča – online prodaja ulaznica za pomoć Čeliku – Znamo da nismo sami, u subotu počinje naša nova priča!
To je za neke samo nova sezona a za Čelik mnogo više od hrabrog početka. Subota je simbol borbe, otpora i prkosa svih onih koji su stvorili ponos grada ali i dali svoj život noseći grb u srcu u borbi protiv sile. Subota je hrabri korak u nepoznato iz kojeg će Čelik izaći jači, čišći i ponosniji na hiljade dlanova koji su bili tu da ga bodre. Čelik ulazi u borbu koja će da se prepričava generacijama – i dno je prilika da se otisne prema vrhu!
Stoga – virtualno napunimo stadion “Bilino polje” iz cijelog svijeta, svakog kutka crno-crvene planete i pokažimo otpor mraku iz kojeg će da se usije ČELIK!
Kupovina simboličnih ulaznica podrške se po prvi put u klupskoj historiji može obaviti online svim domaćim i inostranim debitnim i kreditnim karticama putem servisa Kupikartu.ba po cijeni od 10 KM po ulaznici te lično u gotovini u prostorijama kluba od 08:00 do 16:00h po cijeni od 5 KM.
Svako fizičko ili pravno lice može kupiti neograničen broj ulaznica.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno