Zločini

U Radakovu pronađena droga, u Jurjevićima napadnuti 29-godišnjak zadobio teške tjelesne povrede

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 13.04.2024. godine, u 21,30 sati, u mjestu Jurjevići, od strane lica B.M., rođen 1980. godine iz Zenice izvršen je fizički napad na B.A., rođen 1995. godine iz Zenice.

Tom prilikom B.A. je zadobio teške tjelesne ozljede koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 14.04.2024. godine, u 13,15 sati, u ulici Bistua Nuova, od strane lica Š.E., rođen 1972. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom legitimisanja i pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod pomenutog lica je pronađen jedan upakovan sadržaj praškaste materije koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Pronađena materija je oduzeta, a lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno