Zločini

Pronađena droga u Crkvicama i Babinoj Rijeci, nakon tuče na Odmutu jedna osoba zadobila teške, a jedna lake tjelesne povrede

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 15.04.2024. godine, u 11,46 sati, u ulici Odmut, od strane lica B.E., rođen 1979. godine i P.K., rođen 1996. godine, oba iz Zenice, narušen je javni red i mir, međusobnom tučom, kojom prilikom je B.E. zadobio teške tjelesne povrede, dok je P.K. zadobio lakše tjelesne povrede, konstantovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske uprave I, a daljnji rad na dokumentovanju navedenog događaja nastavljaju policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 15.04.2024. godine, u 09,45 sati, u ulici Crkvice, od strane lica Š.S., rođen 1998. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen upakovan sadržaj biljne materije koja asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice Š.S. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 15.04.2024. godine, u 14,00 sati, u ulici Prve zeničke brigade, od strane lica B.H., rođen 1996. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja biljne materije koja asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je oduzeta, a lice B.H. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno