Info

Iz Binga upozoravaju: na Facebooku više lažnih stranica i nagradnih igara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz Binga upozoravaju: na Facebooku više lažnih stranica i nagradnih igara – U proteklom periodu na Facebooku se pojavilo nekoliko lažnih profila koji asociraju na Bingo fan page.

“Tvorci ovih profila koriste naše fotografije koje su javno dostupne, međutim razlika u odnosu na naš profil je očigledna, jer u samom nazivu imaju više slova ‘O’ ( Bingoo, Bingooo). Putem ovih profila  plasirana je i lažna nagradna igra, u sklopu koje se za učešće traže lični podaci te fotografije bankovnih kartica, lične karte i slično”, saopštili su iz kompanije Bingo.

Mole sugrađane da obrate pažnju na razlike između lažnih i oficijelnog Facebook profila kompanije Bingo.

“Napominjemo da je jedini naš Facebook profil https://www.facebook.com/bingotuzla/ i da sve naše nagradne igre i druge aktivnosti objavljujemo samo na njemu i našoj oficijelnoj stranici www.bingotuzla.ba . Također napominjemo da mi prilikom darivanja na Facebooku ne tržimo podatke niti fotografije ličnih dokumenata. Putem naših kanala komunikacije smo u više navrata objavljivali ovo upozorenje. Ograđujemo se od bilo kakve odgovornosti vezane za nagradne igre na pomenutim lažnim profilima”, navodi se u saopštenju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno