Zabava

U pretprodaji ulaznice za “Spectre”

James Bond
James Bond
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od danas, na kino blagajnama Multiplexa Ekran možete kupiti ulazniceza novi film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. “SPECTRE” stiže u kina 5. novembra , a svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine, svoje ulaznice mogu kupiti već od danas.

„Spectre“zenička će publika imati prilike vidjeti od 05. novembra u svakodnevnim terminima od 14:30, 17:30, 19:15 i 20:30 sati.

SPECTRE (Spectre) – Redatelj: Sam Mendes, Uloge: Daniel Craig, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ralph Fiennes

Žanr: akcija;

Sinopsis: Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spectre“!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno