Politika

U ponedjeljak sazvana hitna sjednica Skupštine ZDK: Planirano izglasavanje nepovjerenja trenutnoj Vladi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ponedjeljak sazvana hitna sjednica Skupštine ZDK: Planirano izglasavanje nepovjerenja trenutoj Vladi ZDK- Na zahtjev zastupnika u Skupštini ZDK, trenutni predsjedavajući Skupštine ZDK Dejan Kovačević je saszvao 15. hitnu sjednicu Skupštine ZDK u ponedjeljak, 09.10.2023 godine u 11h.

U skladu sa Poslovnikom Skupštine, dnevni red sjednice će biti predložen na samoj sjednici koja je hitnog karaktera, a očekuje se da će na ovoj sjednici biti predložena smjena trenutne Vlade i potvrda nove većine na nivou ZDK.

Na osnovu člana 51. stav 1., a u vezi sa članom 50. stav 3. i članom 53. Poslovnika Skupštine Zeničko-dobojskog kantona sazivam 15. (HITNU) sjednicu Skupštine Zeničko-dobojskog kantona za dan 09.10.2023. godine /ponedjeljak/, u sali 301/III sprat Aneksa zgrade RMK Prometa u Zenici, s početkom u 11,00 sati.

U skladu sa članom 50. stav 3. Poslovnika Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, dnevni red sjednice će biti predložen na samoj sjednici koja je hitnog karaktera, a materijali za pojedine tačke dnevnog reda, će vam biti dostavljeni na samoj sjednici, shodno članu 53. stav 4. Poslovnika Skupštine.

PREDSJEDAVAJUĆI Dejan Kovačević



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno