Zenica

U ponedjeljak, 9. marta podjela rješenja o dodjeli stipendija za 544 studenta iz Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo studente korisnike stipendija Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona da će podjela rješenja o dodjeli stipendija za stipendiste sa područja Grada Zenica biti izvršena u ponedjeljak, 09. marta, s početkom u 10,00 sati u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica. Rješenja će uručiti ministar za boračka pitanja Fahrudin Čolaković, a dodjeli će prisustvovati premijer Mirza Ganić i predstavnici Grada Zenica.

Na konkursu koji je ovo ministarstvo raspisalo u novembru 2019. godine pravo na stipendiju za studijsku 2019/20. godinu ostvarilo je 544 studenata prvog i drugog studijskog ciklusa sa prebivalištem na području Grada Zenice.

Prilikom preuzimanja rješenja svi studenti su u obavezni imati studentski indeks i ličnu kartu kao identifikacioni dokument. Studenti koji ne budu u mogućnosti da rješenje preuzmu u ponedjeljak u BNP-u, rješenje će moći preuzeti u roku od sedam dana u Ministarstvu za boračka pitanja ZDK. Za studente koji studiraju van granica Bosne i Hercegovine, rješenje može preuzeti roditelj uz ovjerenu punomoć.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno