Politika

U Olovu prezentiran izborni program SDP BiH za opće izbore „2018 plan 10“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izborni program SDP BiH – U četvrtak, 19. 04. 2018. u prepunoj sali Općinskog Vijeća Olovo, održana je javna tribina OO SDP BiH Olovo na temu aktuelne političke situacije u Bosni i Hercegovini.

S osvrtom na goruća pitanja o stanju mladih, pitanja boraca, zdravstva, zakona o PIO-u, te trenutačnog stanja na političkoj sceni, govorili su: Senaid Begić, predsjednik KO SDP BiH ZDK i zastupnik u Skupštini ZDK, Elvir Karajbić, šef Kluba zastupnika SDP BiH u PD PF BiH i Amil Buljubašić, delegat SDP BiH u DN PFBiH.
“SDP BiH se smatra alternativom trenutnog stanja u BiH”- istakao je predsjednik OO SDP BiH Olovo, Amir Halilović.

Kroz retoričku sesiju tribine predstavljen je i Plan 10 SDP BiH, kojim je najavljena borba za rješavanje gorućih problema u Bosni i Hercegovini. Realizacijom „Plana 10“ SDP BiH daje nadu građanima da je moguće u BiH praviti državu u interesu svih građana, državu u kojoj ima mjesta za sve nas.

Ovo je prva u nizu javnih tribina koju će u periodu do izbora organizovati OO SDP BiH Olovo, sa namjerom da izborni program SDP BiH „Plan 10“ dođe do svakog građanina općine Olovo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno