Zenica

U okviru dvanaeste noći Cabaret Winter Festa, večer posvećeno starogradskim pjesmama uz Union bend

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U okviru dvanaeste noći Cabaret Winter Festa, večer posvećeno starogradskim pjesmama uz Union bend – Sutra, ponedjeljak, 24.12.2018. u okviru dvanaeste noći jedinog zimskog nekomercijalnog festivala u regionu Cabaret Winter Fest, u organizaciji braće Petrović, Ivana i Andrije,  održat će se večer starogradske muzike uz zenički bend “Union”.
“Budući da je sutra polnoćka i dočekuje se Božić, ovo će ujedno biti prva noć gdje ćemo sa Union bendom dočekati ovaj blagdan, budući da do sada u prethodna četiri to nismo radili. Ali na mnoga pitanja i upite odlučili smo našim građanima obezbjediti i svirku za polnoćku, jer festival i jeste posvećen našem gradu i građanima. Ulaz je naravno slobodan, kao i za sve sadržaje u okviru festivala, a dečki iz “Union” benda na čelu sa Amelom Gađunom, inače virtuozom za harmoniku, najavili su dobar dernek” – kažu Petrovići.
Koncert počinje od 20:30 a održat će se kao i svaki program u Cabaret clubu koji se nalazi u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno