Zenica

U Muftijstvu zeničkom održano savjetovanje izbornih komisija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Muftijstvu zeničkom održano savjetovanje izbornih komisija – U petak 19. oktobra 2018. godine muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici primio je predsjednika Glavne izborne komisije Islamske zajednice gosp. Mensura Karadžu.

Nakon prijema, u organizaciji Glavne izborne komisije Islamske zajednice i Muftijstva zeničkog održano je savjetovanje izbornih komisija Muftiluka zeničkog.

Uuvodnoj besjedi muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović prisutnim je zaželio dobrodošlicu,ukazao na važnost izbora u Islamskoj zajednici i zaželio uspješan rad, a o temama u vezi sa primjenom Izbornih pravila i sprovođenjem izbora u Islamskoj zajednici u BiH govorili su predsjednik Glavne izborne komisije Mensur Karadža, članovi Elvir Mehić i Said Mujakić i predsjednik Okružne izborne komisije Nihad Durmić.

Edukaciji su prisustvovali članovi Okružne izborne komisije i predsjednici izbornih komisija medžlisa Islamske zajednice Muftiluka zeničkog.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno