Zločini

U Livnu ubijen 65-godišnjak, uhapšena tri muškarca iz Zenice i Travnika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Livnu ubijen 65-godišnjak, uhapšena tri muškarca iz Zenice i Travnika – Livanjska policija je 17. decembra u noćnim satima pronašla beživotno tijelo 65-godišnjeg S.P., a istragom je utvrđeno da je riječ o ubistvu.

Kako kažu iz Livanjske policije, dojavu o nestanku 65-godišnjaka zaprimili su 17. decembra u 22:55 sati, nakon čega su pokrenuli potragu. Porodica tada nestalog muškarca ispričala je kako se on od kuće udaljio isti dan oko 14 sati, te kako se od tada nije javljao na mobitel.

Pregledom šireg gradskog područja Livna, nekoliko sati kasnije je pronađeno beživotno tijelo 65-godišnjaka, koje je prevezeno u mrtvačnicu gdje će biti obavljena obdukcija.

Zbog ovog događaja jučer je na području Viteza zaustavljen automobil u kojem su bila tri muškarca: A.N. (22) iz Zenice, S.N. (28) iz Travnika i M.A. (24) iz Zenice. Sva trojica su uhapšena zbog sumnje u povezanost sa ubistvom 65-godišnjaka.

Večernji list piše da je ubijen je profesor Stipe Perković, kao i da su uhapšene osobe prošlog četvrtka prosile u Livnu.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno