Zločini

U Zenici napadnuta i lakše povrijeđena 47-godišnja žena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dvojica nepoznatih muškaraca napali su jutros oko 6.45 sati 47-godišnju S. G. iz Zenice, potvrdio je Feni dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

Prema riječima očevidaca, nesretnu ženu napala su dvojica migranata koji su prethodno na sredini mosta razbili pivsku flašu te prijeteći krenuli prema njoj. Na mostu je ostao i polomljen kišobran te kapa.

– Dvojica NN muškaraca, na mostu na Kamberovića polju u Zenici, napali su S. G. iz Zenice te joj upotrebom sile otuđili torbu sa 300 KM novca i ličnim dokumentima. Tom su joj prilikom nanijeli i lakše tjelesne povrede – kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske uprave 1 Zenica i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Zenica koja je na licu mjesta ukazala pomoć te odvezla povrijeđenu ženu.

Policajci će, napominje dežurni operativni, izvršiti uviđaj te sačiniti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a o događaju je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno