Zenica

U Domu zdravlja planiraju, ako se problemi s kotlom AMZ nastave, da skrate radno vrijeme do 13 sati

U Domu zdravlja planiraju, ako se problemi s kotlom AMZ nastave, da skrate radno vrijeme do 13 sati – Uprkos višednevnim ekstremno niskim temperaturama i problemima sa gradskim daljinskim gijanjem, Dom zdravlja u Zenici i sve ambulante zasad rade neomatno, bez većih problema u pružanju zdravstvenih usluga pacijentima. Ambulante u prigradskim i seoskim područjima imaju dovoljno energenata.

Međutim, ako problemi sa gradskim grijanjem i kotlovima u ArcelorMittalu potraju, jedna od mjera prilagođavanja ovih zdravstvenih ustanova aktuelnoj situaciji je i skraćenje radnog vremena do 13 sati, pojasnila je za RTV Zenica Aida Baručija, portparol Doma zdravlja.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...