Ostali sportovi

U augustu besplatan upis u TKD Akademiju JALE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U augustu besplatan upis u TKD Akademiju JALE – Obavještavamo sve naše male Zeničane od 5 do 15 godina, da ćemo sa početkom augusta mjeseca napraviti gratis treniranje za sve zainteresovane dječake i djevojčice i ljubitelje Taekwondo vještine. Naša misija besplatnog trenažnog procesa bit će dostupna svim našim sugradjanima i ljubiteljima borilačkih vještina, kako bi se našim Zeničanima pokazao i demonstirao ovaj Koreanski sport, koji potiče iz olimpijske porodice, i koji je sve više zastupniji u našem gradu i u našoj Državi. Trenutno u Bosni i Hercegovini ovaj sport trenira oko 3000 vježbača u 60 klubova.
Naša Akademija trenutno broji oko 100 članova sa 4 licencirana majstora trenera i jedan smo od najmasovnijih i najuspješnijih taekwondo klubova u BIH. U prvoj sezoni godine za Akademiju je na 6 turnira nastupilo 32 takmičara, gdje smo osvojili 31 medalju i to:11 zlatnih, 13 srebrenih i 7 bronzanih medalja. Ove godine dobili smo takodje dva državna prvaka, jednog federalnog prvaka, jednog državnog viceprvaka, tri federalna viceprvaka, te smo dobili i medjunarodne prvake i viceprvake. Naši državni prvaci i viceprvaci su ispunili uslove te očekujemo da budu pozvani na probne treninge reprezentacije izjavio je selektor i trener takmičarske ekipe Ismir Horić majstor 2.dan.

 

Nalazimo se u medjunarodnoj školi Ricmond park na Bilimišću gdje imamo profesionalne i pedagoške uslove, koji zadovoljavaju trenažnom procesu. Sve grupe su selektovane po uzrastu i visini pojasa. Ovom prilikom pozivamo sve one koji žele dobro druženje, takmičenja,i rekreaciju, da nas mogu posjetiti svakim radnim danom od 18h ili putem FB stranice u inbox,  izjavio je direktor i trener Akademije Jasmin Mujanovič JALE.

Uprava Akademije.
DOBRO NAM DOŠLI…


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno