Biznis

U 400 poslovnica BH Pošte plaćanje računa za električnu energiju bez provizije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
U 400 poslovnica BH Pošte plaćanje računa za električnu energiju bez provizije – Već u prvom mjesecu nakon što je ostvarena uspješna saradnja dvije velike kompanije BH Pošte i Elektroprivrede BiH, koja je omogućila plaćanje računa za utrošenu električnu energiju bez provizije na svim šalterima BH Pošte za fizička lica, rezultat je veliki broj pohvala zadovoljnih građana.

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić istakao je da je od 1. januara 2021. građanima na raspolaganju oko 400 poslovnica BH Pošte u kojima mogu Elektroprivredi BiH platiti račune za utrošenu električnu energiju bez provizije.

– Smatramo da je za građane ovo jako važno, ne samo zbog neplaćanja provizije nego i zbog toga što su zbog velikog broja poštanskih jedinica smanjena čekanja u redovima i gužve.  Korisnici imaju mogućnost iskoristiti veliki izbor lokacija za plaćanje računa za struju, bez provizije, što je zaista velika olakšica za njih – rekao je Mujić.

Usluga plaćanja računa za struju bez provizije na šalterima BH Pošte jedna je u nizu koja je doprinijela da građani prepoznaju nastojanja da im se želi ponuditi više i olakšati izvršavanje obaveza, naročito u uslovima koje nam je nametnula pandemija, saopćeno je iz tog preduzeća.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno