Naše

Tvrđava: Humanitarni trening za Adnana Karića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon učešća na humanitarnom airsoft treningu na Igmanu (19.7.2015) koji je organizovao sarajevski airsoft klub Inglourious Basterds, a za malog Farisa, zenički Sportsko Rekreativni Klub Tvrđava organizira humanitarni airsoft trening za dječaka Adnana Karića koji pati od neuro dermatitisa. Ovaj humanitarni airsoft trening će se održati u nedjelju, 30.8.2015. u ranim jutarnjim satima na lokalitetu Zmajevca, uz prisustvo prijateljskih airsoft klubova iz Maglaja, Jelaha, Tuzle, Sarajeva itd.
Ovom prilikom želimo da naglasimo da SRK Tvrđava nije samo sportsko-rekreativni klub, nego i klub koji na razne načine pokušava da bude društveno koristan i pozitivan uzor mladim ljudima. Osim humanitarnih akcija, tu su i akcije čišćenja i uređenja okoline, darivanja krvi i mnoge druge.
Takođe želimo da iskoristimo ovu priliku i da pozovemo sve privredne subjekte i fizička lica koji mogu i žele da podrže ovaj projekat te da budu sponzori, donatori i pokrovitelji ovog humanitarnog projekta.  Svi zainteresirani da pomognu mogu da se obrate predsjedniku kluba, Dženisu Imširoviću na broj: 062107501

Više o klubu ovdje http://www.zenicablog.com/index.php/sport/rekreacija/item/2892-predstavljamo-srk-tvrdava-zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno