Naše

Foto: Nastavak priče o “parking papcima”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavljamo sa objavljivanjem fotografija “parking papaka” uz obavještenje svim onima koji prijete ili pišu da prestanemo sa ovom rubrikom da se naši posjetioci, koji su autori fotografija, neće pokolebati pred bahatim i nepristojnim, nekulturnim vandalima, koji ono malo što čini Grad uništavaju svojim ponašanjem, između ostalog i nepropisnim bahatim parkiranjem. 

Na naslovnici teksta je često parkiranje lokalnog kabadahije kojem nisu “sveti” ni invalidska, ni dječija kolica, a da se takvo nešto događa svakodnevno i u svim krajevima grada, pokazuju druga i treća fotografija, nastale kod Uglovnice, gdje pješaci (posebno oni u kolicima) ne mogu ni prići za to predviđenom mjestu. 

qay001

Za kraj ostavljamo jednog ovdašnjeg “zvaničnika”, koji očigledno smatra da, ako je vlast, da može i ima pravo da parkira čak i na stazi za pješake, “dok obavi posao”. Ako mislite da je naš posao uzaludan, varate se, jer smo svjedoci da u već u nekoliko navrata reagovali (kasno, ali ipak) nadležni, te da neke kabadahije, koje su parkirale po principu “ne može nam niko ništa” to više ne čine, nakon učestalih fotografisanja, te reagiranja nadležnih i napisanih kazni.

 

qay004

Pozivamo i vas da nam (pod osiguranom anonimnošću) šaljete fotografije sa mjesta gdje “parking papci” učestalo ometaju kretanje drugih učesnika u saobraćaju, a mi ćemo ih, redovno, nastaviti objavljivati, te na zahtjev nadležnih, proslijeđivati službama zaduženim za red u ovom Gradu. 

qay003

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno