Ljudi

TV voditeljica iz Zenice Zerina Patković novo lice Arene Sport i Premijer lige BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TV voditeljica iz Zenice Zerina Patković novo lice Arene Sport i Premijer lige BiH – Nakon što je M:tel postao generalni sponzor nogometne Premijer lige BiH i dobio TV prava za ovo takmičenje, utakmice najboljih bosanskohercegovačkih klubova gledamo na kanalima Arene Sport.

Ljubitelji domaćeg nogometa imaju priliku da uživaju u izdanjima nogometaša Sarajeva, Željezničara, Veleža i drugih bosanskohercegovačkih nogometnih velikana, a gledatelje će sigurno privući i novo lice Arene Sport i Premijer lige BiH.

U pitanju je atraktivna voditeljica Zerina Patković koja danas slovi za jedno od najljepših TV lica koje se pojavljuje na malim ekranima u Bosni i Hercegovini.

Ranije je u razgovoru za Klix.ba ova mlada Zeničanka istaknula kako ljubav prema novinarstvu osjeti još od malih nogu.

“Improvizirajući mikrofon, pred ogledalom sam glumila da vodim dnevnik ili izvještavam sa nekog mjesta događaja. Mama to i dan danas svima prepričava, tako da je novinarstvo nešto što sam oduvijek željela i da nisam te 2012. godine primljena na studij Žurnalistike, ne znam šta bih danas radila i čime se bavila, jer alternative i volje za nečim drugim nije bilo”, naglasila je tada Zerina.

Za sebe kaže i da je privatno vrlo pozitivna i energična osoba.

“Ponekad sam možda i teška. S obzirom da sam Djevica u horoskopu previše sam perfekcionista, previše analiziram i planiram. Sve mora biti onako kako sam ja unaprijed isplanirala i zamislila, nisam spontana pa to ponekad ljude oko mene iznervira, ali oni koje me duže vrijeme poznaju već su se navikli i na te moje mane”, rekla je svojevremeno za Klix.ba Zerina.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno