Biznis

Tuzlanski pilsner ponovo nagrađuje: Još veća sreća je uz tuzlansko i vodi vas do novog automobila!

Tuzlanski pilsner ponovo nagrađuje: Još veća sreća je uz tuzlansko i vodi vas do novog automobila! – Pivara Tuzla od prvog juna kreće sa novom velikom nagradnom igrom pod sloganom „Još veća sreća je uz tuzlansko“. Nagradna igra će trajati do 1. septembra. Kao i svake godine, Pivara Tuzla je za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj vrijednih nagrada. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je poslati kod koji se nalazi ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca, sms porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba. Ovogodišnje nagrade su suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva, a glavna nagrada je automobil Volkswagen T-ROC.

Zbog situacije prouzrokovane pandemijom Covid-19 iz Pivare Tuzla poručuju, ukoliko imate neiskorištenih kodova iz proljetne  nagradne igre „Sreća je veća uz tuzlansko“ da ih pošaljete sada, u nagradnoj igri koja upravo počinje.

Pivara Tuzla je i u ovim teškim vremenima  pokazala svoju društvenu odgovornost prema zajednici, te je vrijednim donacijama svojih proizvoda pomogla nesmetan i održiv rad  javnih ustanova poput Merhameta, Doma penzionera, Službe civilne zaštite, UKC Tuzla i Doma za djecu bez roditeljskog staranja. Pomoć su pružali i ugroženim kategorijama stanovništva.

Nagradna igra koju Pivara priređuje je, kako kažu u ovoj fabrici, ujedno i poziv sugrađanima da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama doprinijeli oporavku bh. privrede i ekonomije.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem