Zločini

Tužilaštvo BiH: Napadnuta Gordana Tadić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tužilaštvo BiH: Napadnuta Gordana Tadić – Nakon incidenta u kojem je ugrožena sigurnost vršiteljice dužnosti glavne tužiteljice Tužilaštva BiH Gordane Tadić, policijske agencije tragaju za vozačem i vozilom koje je prouzročilo nesreću.

Nesreća je izbjegnuta prisebnošću i reakcijom vozača Tužiteljstva BiH, a još uvijek se traga za vozilom i vozačem koji je prouzročio nezgodu.

Na području ZDK, na teritoriji općine Olovo, u petak, 07.09.2018. godine, desio se incident u kojem je ugrožena sigurnost v.d. glavnog tužitelja Gordane Tadić, kao i osoba iz njezine pratnje i osiguranja.

Nepoznati vozač i vozilo, krećući se velikom brzinom, ostvarilo je kontakt sa policijskim vozilom MUP-a ZDK koje se nalazilo u pratnji vozila Tužiteljstva BiH, nakon čega se nastavilo kretati prema vozilu u kojem se nalazila v.d. glavnog tužitelja, te je samo brzom reakcijom vozača, izbjegnut udes.

Nepoznato vozilo udaljilo se velikom brzinom sa mjesta događaja.

O incidentu je informiran dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH, te policijske agencije intenzivno tragaju za vozačem I vozilom koji su prouzročili nesreću.

Zbog navedenog incidenta, pojačane su mjere sigurnosti v.d. glavnog tužitelja, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

ba.n1info.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno