Nogomet

Turska delegacija posjetila NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Turska delegacija posjetila NK Čelik – U cilju pronalaženja najboljeg modela za razrješenje finansijske situacije u Nogometnom klubu Čelik i stvaranja stabilnog premijerligaša, Gradska uprava, na čelu sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem, uključena je u sve aktivnosti koje se poduzimaju na planu ozdravljenja Kluba.

Danas je Zenicu i Bilino polje posjetila delegacija iz prijateljske Turske. Turske biznismene je predvodio Aydin Oglun iz Istanbula.

U razgovoru sa gradonačelnikom Zenice, Fuadom Kasumovićem, upoznati su sa postojećom infrastrukturom u Zenici i situacijom u zeničkom premijerligašu.

Gosti iz Turske koji su vlasnici nekolicine klubova širom Turske i fudbalskih akademija zainteresovani su za preuzimanje Čelika. Konkretni rezultati današnjih razgovora biće poznati za 15-dana.

(M.P.)
rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno