Nogomet

NAJAVA: NK “Slaven” Živinice – NK “Čelik” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NAJAVA: NK “Slaven” Živinice – NK “Čelik” Zenica – Čelik sutra u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine gostuje ekipi Slavena iz Živinica.

Trener Zeničana, Elvedin Beganović, u svojoj prvoj utakmici na klupi Čelika u ovoj sezoni, već ima problema sa sastavom. U Živinice, zbog povreda, sigurno neće putovati Mahmutović, Salčinović i Duvnjak, tako da će Beganović dati priliku drugim igračima. Bio je upitan i nastup Šišića zbog povrede ali će kapiten Čelika vjerovatno zaigrati od prve minute. “Bez obzira na probleme, idemo da igramo fudbal, daću šansu igračima koji su bili u kombinaciji kod Hafizovića, neću ništa eksperimentisati!”, rekao je jasno Beganović.

Naš sutrašnji protivnik, NK “Slaven” Živinice je ove godine ušao u Prvu nogometnu ligu Federacije Bosne i Hercegovine i svoje domaće utakmice igraju na gradskom stadionu u Živinicama. Zanimljivo je da su svoje prve fudbalske korake u ovom klubu započeli i bivši bosansko-hercegovački reprezentativci Elvir Rahimić i Mirsad Bešlija.

Utakmica u Živinicama počinje u 16.00 h.

SAMO ČELIK!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno