Ostali sportovi

Turnir stonog tenisa za učenike osnovnih škola

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Turnir stonog tenisa za učenike osnovnih škola – Međunarodna srednja škola u Zenici u saradnji sa stonoteniskim klubom “Mladost” iz Zenice organizuje turnir stonog tenisa za učenike sedmog, osmog i devetog razreda osnovnih škola sa područja Zeničko-dobojskog kantona koje će se održati 18. februara u prostorijama škole.

Cilj organizacije ovog turnira jeste omogućiti mladima da se međusobno upoznaju i druže, te da na kvalitetan način provedu svoje slobodno vrijeme.

Svi učesnici će biti u prilici osvojiti i novčane nagrade: za prvo mjesto je predviđena nagrada u iznosu od 100KM, za  drugo mjesto 75KM i za treće mjesto 50KM.

Kotizacija za učešće na takmičenju iznosi 5KM po učeniku, a svi zainteresovani učenici se mogu prijaviti putem sms-a ili vibera na broj telefona 062 471 040.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno