Ostali sportovi

Državno prvenstvo u bilijaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Državno prvenstvo u bilijaru – Proteklog mjeseca u prostorijama sportskih bilijar klubova  Dynamic, Predator, Merkur i Cue  u Sarajevu održani su završni Mastersi za prvaka Bosne i Hercegovine u disciplinama Osmica, Devetka, Desetka i Straight pool.

Učestvovali su najbolji takmičari koji su se tokom cijele godine borili u ligi.  U jako zanimljivim mečevima koji su krasili ovaj Masters gledaoci su imali priliku uživati u sjajnim igrama naših bilijarskih umjetnika.  Na završnici su nastupila i dva najbolja igrača sportskog bilijar kluba Ravens iz Zenice, Adi Kulalić i Ismir Horić.

Ismir Horić je viceprvak države u disciplini Desetka.

Adi Kulalić je bronzani u disciplini Straight pool, a viceprvak države u disciplinama Devetka i Osmica u kojoj je poražen od Sanjina Pehlivanovića ( četverostrukog prvaka Evrope U17 i trećeg u svijetu ) rezultatom 8-7.

Bilo je ovo posljednje takmičenje u ovoj takmičarskoj sezoni, i uskoro počinje nova sezona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno