Ostali sportovi

Tuka treći u Rabatu, Mileusnić nastupio u Poljskoj

Mileusnić
Mileusnić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tuka treći u Rabatu, Mileusnić nastupio u Poljskoj- Prema izjavama Amela i njegovog trenera Ghidinija, današnja trka je poslužila samo za tempiranje forme za Olimpijske igre kojim su podredili sve.

Upravo iz tog razloga, vrijeme 1:45,41 možemo smatrati odličin i samo pokušati zamislit šta nas očekuje u narednom periodu.

Amel je danas zauzeo treću poziciju, a nakon mnogo pokušaja, Francus Bosse ga je uspio pobijediti. Zasjeo je na vrh sa vremenom 1:44,51. Drugi je bio Mhakloufi sa vremenom 1:44,91.

U subotu u Worclavi nastupio je naš bacač koplja, Dejan Mileusnić koji i dalje se trudi ispuniti normu za predstojeća velika takmičenja. Na njegovu, a i na žalost svih ljubitelja atletike i sporta, Dejana je za bolji rezultat i eventualnu normu spriječila povreda aduktora.

Na zeničkom Kamberovića polju, 1. juna, Dejan i Amel će nastupiti na mitingu u Zenici, kojeg organizuje Atletski klub “Zenica”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno