Ljudi

Tuka pred večerašnje finale: Imam poseban motiv, s tribina će me bodriti jedan “mali navijač”

Tuka pred večerašnje finale: Imam poseban motiv, s tribina će me bodriti jedan “mali navijač”- Najbolji bh. atletičar Amel Tuka večeras će u Cirihu na finalu Dijamatske lige na 800 metara prvi put imati podršku sina, a na društvenim mrežama objavio je kako vjeruje da može ostvariti dobar rezultat.

Tuka se uoči utrke oglasio na svom Facebook profilu, a kako je i sam rekao, jedan od ciljeva u ovoj sezoni bio je upravo ulazak u finale Dijamantske lige. Kaže da je sretan što će biti rame uz rame s najboljim i najbržim 800-metrašima na svijetu.

Također je dodao i to da će imati poseban motiv jer će ga prvi put s tribina bodriti sin.

“Večeras trčim u finalu Dijamantske lige u Cirihu, što mi je bio jedan od ciljeva u ovoj sezoni. Sretan sam što ću biti rame uz rame sa najboljima i najbržima u ovoj sezoni, a tu mi je objektivno i mjesto.

Znam da imate velika očekivanja, ali imam ih i ja i bio prvi ili sedmi, na stazi dajem sve od sebe za zastavu koju nosim na srcu. Ponosan sam što imam priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu u finalu, a dat ću sve od sebe, kao i svaki put, da i vas učinim ponosnim.

Imat ću i poseban motiv, jer će me prvi put sa tribina bodriti jedan mali navijač”, napisao je Tuka.

Finalna utrka Dijamantske lige na 800 metara će se održati večeras u Cirihu s početkom u 21:13 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: