Zločini

Tuča ispred “San Marina”, krađa u Crkvicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tuča ispred “San Marina”, krađa u Crkvicama – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave II u Visokom (1) i Policijske uprave IV u Tešnju (1).

Zenica

U ulici Bistua Nuova, ispred UO “San Marino”, od strane lica: Č.V., D.M., H.K. i Č.R., svi iz Zenice, izvršeno je krivično djelo nanošenjem teških tjelesnih povreda licu K.A. i lakih tjelesnih povreda licu G.M., oba iz Zenice.

Policijski službenici Policijske stanice Crkvice lišili su slobode lica: D.M., H.K. i Č.R., dok je od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I na licu mjesta izvršen uviđaj.

U ulici Crkvice, izvršena je teška krađa u stan, vlasništvo F.D., iz kojeg je tom prilikom otuđena određena količina novca i zlatnog nakita, te muzička linija i televizor. Uviđaj je izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno