Zabava

Tropik vam predstavlja: 365 priča za laku noć – februar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tropik vam predstavlja: 365 priča za laku noć – februar – FEBRUAR – Sa radošću vam predstavljamo novu kolekciju Disney-evih knjiga 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ! Edicija se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mjesecima i donosi priču za svaki dan u godini. U njima su predivne bajke sa dobro poznatim Disneyevim junacima i novim doživljajima. Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti posebne datume u godini.

Kolekcija od dvanaest knjiga u tvrdom povezu izlazit će iz sedmice u sedmicu, na latiničnom i ćiriličnom izdanju.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na kioscima. Knjige koje ste propustili na kioscima, možete poručiti telefonskim putem na broj: +387 32 244 744 ili na www.tropik.ba.

Druga knjiga sadrži priče za februar, uz koje ćete naučiti biti strpljivi sa Bambijem, dočekati Valentinovo sa Snjeguljicom i 7 patuljaka, uz Nemu naučiti novu veselu igru, naučiti pisati pjesme sa Alisom u Zemlji čuda i uraditi mnoštvo novih stvari sa omiljenim Disneyevim junacima.

Druga knjiga, “Bajke za februar”, izlazi 07.10. po cijeni od 7,90 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno