Zabava

Almedina Jašarević

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Almedina Jašarević iz Zenice u Superfinalu Izbora Miss BiH 2016 – Među finalisticama izbora je i Almedina Jašarević iz Zenice koja poziva
svoje sugrađane na podršku i da budu uz nju u direktnom prenosu Miss BiH za Miss Svijeta koji će se održati u Sarajevu dana 09.10.2016 na FTV i RTRS.

Pripreme za najgledaniji tv show u našoj zemlji su počele. Nakon što su se okupile ispred Hotela Terme na Ilidži, i posjetile novootvoreni luksuzni smještajni kapacitet Villas & Apartments Oaza DELUXE, doputovale su u predivni hotel Marko Polo na otoku Korčula u Hrvatskoj.
Osim što se mnogo radi, nađe se vremena i za odmor na bazenu Hotela Marko Polo odakle se pruža jedinstven pogled na renesansni grad Korčulu udaljen 10 minuta ugodne šetnje od hotela.

received_10154632317094630Sunce ne treba izbjegavati, već mu se treba izlagati razumno i ispravno. Prvo i osnovno pravilo je stalna upotreba sredstava za zaštitu od sunca, pa je tako i Almedina odabrala kremu za lice za zaštitu od sunca faktor 50.

Osim toga, ove godine Deichmann je priredio nagradnu igru s najljepšim djevojkama BiH kao oficijelna obuća izbora Miss BiH 2016. Kako se bliži kraj ljeta, ovoga puta, najljepše djevojke naše zemlje, poziraju u kolekciji Deichmann koji je ponudio veliki asortiman obuće i različitog jesenskog accessoriesa za sezonu jesen/zima 2016.

Almedina Jašarević, ovim putem, poziva svoje sugrađane da joj daju podršku, tako što će lajkati Facebook stranicu Miss BiH za Miss Svijeta, a zatim njenu fotografiju.

Najčešće kupuje obuću Deichmann jer voli kvalitetne cipele, a kako izgleda njen styling uz obuću Deichmann procjenite sami.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno