Rukomet

TROFEJ KRALJEVA: Čelik Junior od sutra na takmičenju u Srbiji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TROFEJ KRALJEVA: Čelik Junior od sutra na takmičenju u Srbiji – Nakon što je odradjen pripremni period u susret nadolazećoj sezoni, ali i medjunarodnim takmičenjima, škola rukometa “Čelik Junior” učestvovat će na turniru u Srbiju pod nazivom “Trofej Kraljeva 2017”.

Zahvaljujući vrhunskoj saradnji dvaju klubova, škole rukometa “Čelik Junior” Zenica i rukometnog kluba “Sloga KV” Kraljevo, dječaci su i ranije imali prilike da se medjusobno druže u sklopu turnira koji su organizovani u Zenici, ali i ranijih godina u Kraljevu, budući da je škola rukometa “Čelik Junior” redovni učesnik istih.

Na turniru će pored škole rukometa “Čelik Junior” Zenica učestvovati veliki broj kvalitetnih ekipa iz regiona, a nema sumnje da će, kao i ranijih godina, zenička ekipa ostvariti odličan rezultat.

Takmičenje “Trofej Kraljeva 2017” počinje u petak, 06. oktobra i trajat će do nedjelje 08. oktobra.

Po povratku iz Kraljeva, Zeničani nastavljaju svoje aktivnosti u sklopu trenažnog procesa, ali i takmičenja u okviru Omladinske lige BiH. Ujedno, pripreme za osmi po redu medjunarodni rukometni turnir u organizaciji zeničke škole rukometa “Čelik Junior” su u punom jeku, a najavljeno je učesće eminentnih ekipa iz svijeta rukometa. Turnir će se održati u mjesecu januaru (11. – 14.01.2018.).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno