Rukomet

Najava utakmice: RK “ČELIK” – RK “BOSNA-TS”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najava utakmice: RK “ČELIK” – RK “BOSNA-TS” – “Rukometaši zeničkog Čelika ovog vikenda započinju prvenstvo u okviru Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine – grupa Sjever u sezoni 2017./2018.

Nakon svih turbulencija i neizvjesnosti oko početka takmičenja, zahvaljujući prije svega odlučnosti i istrajnosti nekoliko ljubitelja ovog sporta koji nisu dozvolili da se rukometni klub “Čelik” ugasi, najavljujemo utakmicu drugog kola u kojoj naši mladi momci na čelu sa trenerom Rizvanović Seldinom dočekuju rukometni klub “Bosna – TS” iz Tešnja. Utakmica će se odigrati u nedjelju sa početkom u 16:30 u gradskoj areni “Husejin Smajlović”.Ovom prilikom pozivamo sve simpatizere, ljubitelje rukometa i navijače da svojim prisustvom i podrškom pomognu našim momcima da ostvare pobjedu u prvoj utakmici ove sezone.”

“Također, ovom prilikom pozivamo gradsku upravu i gradonačelnika, vijećnike, privrednike, simpatizere i sve zaljubljenike u sport da se pridruže akciji “Budi Čelik” i kupovinom članske karte za sezonu 2017/2018. u iznosu od 20 KM pomognu rad našeg kluba. Sve informacije u vezi članskih karti možete dobiti na broj telefona:  062-599-630 ili na mail: [email protected]“.

UO RK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno