Info

TripAdvisor objavio listu najboljih plaža na svijetu za 2017. godinu

TripAdvisor objavio listu najboljih plaža na svijetu za 2017. godinu
TripAdvisor objavio listu najboljih plaža na svijetu za 2017. godinu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

TripAdvisor objavio listu najboljih plaža na svijetu za 2017. godinu- TripAdvisor objavio je listu najljepših plaža na svijetu zbog kojih će vaš odmor u ovoj godini izgledati kao u raju. Plaže su izabrane na osnovu glasova turista.

Na prvom mjestu je plaža Baia do Sancho u brazilskom arhipelagu Fernando de Noronha. Turiste privlače kristalno čista voda koja je idealna za ronjenje te pješčana plaža.

Grace plaža na otocima Turks i Caicos je na drugom mjestu. Turisti ističu kako ih je privukla nevjerovatna boja te prazna plaža.

Na listi su i neizostavni Karibi. Plaža Eagle u Arubi privlači turiste bijelim pijeskom i tirkiznim morem.

Plaža Raj ili kako je na Kubi zovu Paraiso u mjestu Cayo Largo del Sur na četvrtom je mjestu. Osobe željne odmora bez buke i velikog broja ljudi na ovoj plaži će uživati jer je udaljena od naselja i nudi pravi prirodni ugođaj.

Oni koji se žele zabaviti trebaju otići na plažu Siesta na Floridi. Na njoj se nalaze kolibe u kojima možete jesti, prostor za odbojku, igralište i sobe za odmor.

U Top 10 nalazi se La Concha u Španiji, Norte u Meksiku, Radhanagar u Indiji, Elafonissi u Grčkoj i Galapagos u Puerto Ayoru na Galapagosu.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno